The Private Hub

Utrecht

Vergaderen, lunchen, dineren of borrelen in een eigen mediterrane oase.

Aan de rand van de bruisende stad Utrecht ligt een Mediterrane oase verscholen; een intieme ruimte die je boekt voor collega’s, vrienden of familie. Voor een lunch, een diner, (werk-)borrel of een vergadering. Een sfeervolle setting om te vieren of vruchtbare grond om te brainstormen; Vegitalian The Private Hub is een oase met eindeloze mogelijkheden!

Zakelijk en creatief
Je eigen lunch, diner of borrel

Zakelijke meeting of bespreking

Vegitalian The Private Hub is een intieme ruimte die je boekt om rustig te vergaderen met collega’s, te meeten met je team of te brainstormen met de afdeling. Je kunt met een gezelschap tot 22 personen bij ons terecht. The Private Hub ligt aan de rand van de stad Utrecht en is goed bereikbaar met het OV of met de auto. Omdat je op een lege maag niet kunt vergaderen, serveren wij altijd onbeperkt koffie met onze plant-based bakery. Dit is uit te breiden met een voedzame lunch uit onze groene, mediterrane keuken. 

Private lunch, diner of borrel

Bij Vegitalian The Private Hub lunch, dineer of borrel je met je favoriete gezelschap in onze sfeervolle ruimte. Een tafel vol kleurrijke gerechten die je deelt met je tafelgenoten. Je stelt je eigen festa samen met diverse gerechten uit de Mediterraanse keuken om samen te delen. Of organiseer je eigen borrel en geniet van bijzondere cocktails of  huisgemaakte spritzen van onze barman. Proost samen op een geweldige avond!